طرز تهیه کیکی شکلاتی لاردی

مواد لازم برای آماده سازی کیک شکلاتی لاردی:

  1.   آرد : 2 پیمانه سر خالی
  2. تخم مرغ درشت: 4 عدد
  3. شیر: 1/2 پیمانه
  4. وانیل: 2 قاشق چایخوری
  5. شکر: 1 و یک دوم پیمانه
  6. بکینیگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  7. نمک:1/2 قاشق چایخوری
  8. کره: 1 پیمانه
  9. شکلات لاردی: 6 قاشق غذاخوری

کیک شکلاتی لاردی

قبل از شروع فر را روشن کرده و روی درجه 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

تخم مرغ را در یک کاسه شکسته و بدون جدا کردن زرده و سفیده با شیر و وانیل مخلوط کنید.با چنگال یا هم زن دستی این مواد را هم بزنید تا یکنواخت شود.نیازی به هم زدن تخم مرغ ها با دور تند هم زن نیست.

نکته: برای بهتر شده کیفیت کیک شکلاتی لارذی تخم مرغ و شیر را یک ربع قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما شود.

در ظرف دیگری آرد را با نمک و بکینیگ پودر مخلوط کرده و شکر را به آن اضافه کنید.

همیشه آرد را قبل از استفاده دو بار الک کنید.این کار موجب می شودکیک ترد و لطیف تری داشته باشید.

کره را از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شود و با آرامی به آرد و شکر مخلوط کرده و هم بزنید.

از مخلوط تخم مرغ و شیر به اندازه یک پیمانه جدا کرده و به آرد و کره اضافه کنید.ابتدا با دور کند و به تدریج دور هم زن را زیاد کنید تا زمانیکه مواد کاملا مخلوط شده و پف دار شود.

بقیه تخم مرغ و شیر را به این مخلوط اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه هم بزنید.

آماده سازی قسمت میانی کیک با شکلات لاردی

یک تخم مرغ و 6 قاشق شکلات لاردی را با هم ترکیب کنید و هم بزنید این مخلوط برای کیک شکلاتی لاردی اساس کار را تشکیل می دهد.

کف یک قالب 22 سانتی را چرب کرده و آرد بپاشید.

نیمی از مخلوط کیک را در قالب ریخته و رویش را با قاشق صاف کنید. مواد میانی شکلات لاردی را روی مخلوط بریزید.در واقع می خواهیم شکلات لاردی بین دو لایه کیک قرار داشته باشد.

قالب را درون فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت اجازه دهید کیک شکلاتی لاردی کاملا سرد شود و با کرم کاکائو لاردی و فندق خورد شده تزئین کنید.

 

اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp

عضویت در خبرنامه

بیشتر بخوانید

فروشگاه
0 محصول سبد خرید

سبد خرید

بستن (Esc)

ورود

بستن (Esc)

یا

Scroll To Top